Barnslig pasta

Med en unge i familjen som är rätt petig med mat, så blir man alltid glad när man hittar något som hon bokstavligen vräker i sig. Det är ganska “barnsliga” smaker i den här rätten,  men salt behövs ej om osten är salt, och resten av kryddorna kommer från ketchupen.

Det här behövs:

  • 2 paket bacon
  • 1 liten gul lök
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1,5 dl mjölk
  • ca 2 dl ost, jag använde en ganska mild Guoda
  • ca 0,5 – 1 dl ketchup
  • ca 2 msk idealmjöl

Börja med att klippa allt bacon i små bitar och hacka löken. Stek dessa ihop i några minuter. Strö över mjölet och rör runt. På med grädden och mjölken och koka upp såsen. Rör i ketchup och ost. Servera med spagetti.

Barnsligt och gott. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *